Yoga

YIN YOGA

Yin Yoga

HOLDET OPRETTES DESVÆRRE IKKE I EFTERÅRSSÆSONEN


Yin-yoga er en blid form for yoga som arbejder og virker dybt i kroppen. Hvor almindelig yoga, løb og cykling arbejder med musklerne, arbejder yinyoga dybere med bindevævet. Vi ved i dag at bindevævet har stor betydning for vores fleksibilitet samt ikke mindst velvære, både fysisk og mentalt. 


Stillingerne er simple, og de fleste udføres liggende eller siddende. Vi arbejder med at blødgøre bindevævet med blide øvelser, løsne gamle spændinger og med dem også fejlbevægelser i kroppen. Vi bevæger os langsomt fra stilling til stilling, og da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer vi både kroppen og sindet.


Yinyoga har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer på mange planer. Lever du en aktiv travl hverdag, har gamle skader, eller dyrker meget sport som løb, cykling og gymnastik eller anden træning, så er Yinyoga et rigtigt supplement for din krop og sind. Prøv det og giv din krop en chance.

 

Yogainstruktør Birgitte Bock, har efterhånden mange uddannelsestimer bag sig i Yin yoga som er den yogastil hun praktiserer. Hun brænder for dele den rolige yogastil som hun oplever, har stor gavnlig virkning på både krop og sind. Som hun siger, ”så simpelt og samtidig så effektfuldt”.

Instruktør


Praktisk info

Kontingent:

Kontingent: 425 kr Træningstider:

Tirsdag kl. 17 - 18.15, i gymnastiksalen på Sorø Borgerskole, Alleen 8, 4180 Sorø.


Sæsonstart:

Uge 37, tirsdag d. 13. september 2022 

Vi træner frem til jul.Tilmelding og betaling:

Tilmelding via hjemmesiden – se link nedenfor. Kontingent indbetales på foreningens konto senest d. 15. september 2022.


Nordea - reg. 2300, konto 6890 437 883.